Složení: vepřové maso, vepřová játra, mrkev, jablko, červená řepa, banán, sušená vejce
Masové pamlsky české výroby z čerstvých surovin z české produkce. Odměny pro psy bez chemie.
Jednoduché, geniální složení, které odpovídá vyváženému jídelníčku psa, navíc monoprotein složení z jednoho druhu živočišné složky.
Vepřové maso je často docela podceňované. Obecně se traduje, že je jen obyčejné a nezdravé protože je tučné, plné cholesterolu, odpadních látek a podobně. Ne, není to tak úplně pravda. Vepřové maso se výživově řadí na přední příčky mezi masy. A zcela právem, protože obsahuje opravdu velmi mnoho prospěšných látek.
Je také plné pro nezbytných a prospěšných látek jako je například Selen, která je velmi prospěšná pro náš imunitní systém a zrovna vepřové je jedním z jeho nejlepších zdrojů. Pak je tu Zinek, ten je důležitý pro správné fungování mozku, stavbu kostí a opět posiluje náš imunitní systém.
Pamlsky jsou z 86 % z čerstvého masa , jablko (bohatý zdroj vitamínů a minerálů, také obsahuje zdraví prospěšné kyseliny, které chrání střevní mikroflóru a zabraňují kvašení ve střevech) a mrkev (bohatý zdroj vitamínu A, C, E a vlákniny pro lepší trávení) a červené řepy (Řepa obsahuje minerální látky jako draslík, hořčík, železo, jod, mangan, zinek a má vysoký obsah vitamínů C a E, silný antioxidant) a banán (dávka vlákniny, vitamín A, vitamín C a draslík, jsou dobré pro postižení psa , jsou důležité pro zdravé srdce, na podporu a regeneraci svalstva. Obsahují množství draslíku, vlákninu a vitamín C.) Strouhaný kokos (obsahuje vitamíny B3, B5, B2, C, biotin a trpí listovou, stejně jako minerály jako sodík hořčík, fosfor draslík )
Vepřové pamlsky dodají psovi energii ve formě tuků. Pro velké a aktivní psy, štěňata a psy přezimující venku.
Naše pamlsky jsou vyráběny z čerstvého masa, které je ihned po dovezení zpracováno a připraveno na sušení.
Analytické složky: vláknina: 13g/kg, obsah tuku: 368g/kg, bílkoviny: 491 g/kg, hrubý popel: 36g/kg, vlhkost: 65g/kg, energie: 2177 kj/kg
Výrobce: Azorky
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.